Jump to content

205GTIDrivers.com has just received a major redesign and the update is still in progress, so please bear with us. You may want to clear your browser's cache and cookies for this site. Sorry for the inconvenience.
Also, we invite you to post feedback in this topic: http://www.205gtidrivers.com/topic/171489-new-website-feeback/ 

  • Welcome to 205GTIDrivers.com!

    Hello dear visitor! Feel free to browse but we invite you to register completely free of charge in order to enjoy the full functionality of the website.

Josh_Quant

Omex Help

Recommended Posts

Josh_Quant

Trying to upload base map and keep getting can not open port retrying coming up not sure if it's a lead problem or laptop playing up? Anyone had this problem...

 

Just need base map loaded

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sandy

Re-try the baud rate, unplug the mains power supply from the laptop (can cause enough noise to spoil comms).

Share this post


Link to post
Share on other sites
Josh_Quant

Tried playing with the baud rate had no joy, il have to give it ago with no charger I hope it's that simple fingers crossed

Share this post


Link to post
Share on other sites
Josh_Quant

Still had no joy im sure it's a cable issue but got power crazy to upload a base map for me and fired it up Saturday thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
gizzmo

If it's like plc software you should a sign a port basically telling the software what port your using

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×